Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας


Όλοι στο Webonly πιστεύουμε ότι όσο πιο δημιουργική και καλά σχεδιασμένη είναι μια ιστοσελίδα τόσο περισσότερο μπορεί να επηρεάσει και να μεταμορφώσει τον τρόπο που οι πελάτες βλέπουν την επιχείρησή σας, και να την κάνει να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες.

Σκοπός μας δεν είναι να σχεδιάσουμε μια όμορφη ιστοσελίδα και να την προσαρμόσουμε σε όλους. Αντίθετα, η κάθε ιστοσελίδα πρέπει να αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας, όχι το αντίστροφο.

Η ανάπτυξη ενός website περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της δομής του (sitemap), εξασφαλίζοντας ότι η πλοήγηση σε όλες τις σελίδες είναι εύκολη. Η διάταξη της κάθε σελίδας εξασφαλίζει ότι οι βασικές πληροφορίες παρουσιάζονται με σαφήνεια, και πως η σελίδα δεν είναι γεμάτη με άχρηστη πληροφορία -είναι εξίσου σημαντικό με την τελική σχεδίαση και επιλογή των χρωμάτων και των γραμματοσειρών.

Στο Webonly ακολουθούμε δοκιμασμένες φάσεις για τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας. Κάθε φάση περιλαμβάνει στενή συνεργασία με τον πελάτη, και το έργο δεν θα προχωρήσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ίδιου.